KIS is

Kleurenspecialist

Het kleuren van het haar is een vak apart en door jaren lange ervaring met alle verschillende haartypes, heeft KIS veel kennis in huis.

Uiteraard krijgt het team van KIS regelmatig training om zichzelf nog verder te ontwikkelen en bij te blijven van de laatste nieuwe trends en technieken.

Uitgroei behandeling oftewel Touch-Up

Groeit je haar snel? Ben je best al grijs aan het worden? Dan is het heel fijn om gebruik te maken van onze 3 weken service. Elke 3 weken kleuren we je uitgroei weer netjes bij en jij bent altijd representatief! Natuurlijk is deze Touch-Up niet dezelfde prijs als een normale uitgroei behandeling. Wel geldt hiervoor de regel dat je meteen afspreekt voor de volgende behandeling. Dus uitgroei de eerste keer, betaal je de gewone prijs, kom daarna elke 3 weken voor de Touch-Up, betaal je de aangepaste prijs.

Highlights/ Low lights/ Coupe Soleil/ Balayage/Ombre

Werken met of zonder folies, freehanded painting, tot de haargrens of juist mooi blendend in je haren.

Alle mogelijkheden, alle technieken beheersen we.

Onze kleuren experts overleggen samen met jou en de hairstylist welke techniek gebruikt gaat worden, zodat het resultaat zo dicht mogelijk bij jouw wens gaat komen. Sommige wensen hebben iets meer tijd nodig en zullen pas bereikt worden in een aantal stappen, verdeelt over een bepaalde periode. Wij houden van haar, maar wel gezond haar! Als het beter is voor jouw haar om de kleuring in een paar stappen te maken, zullen we dat goed uitleggen aan jou.

Een advies afspraak is aan te raden, zodat we jouw goed kunnen adviseren.

Funny Colors

Mooie pasteltinten, of juist harde primaire kleuren..

Natuurlijk kan dat ook bij KIS.

Informeer naar de mogelijkheden en maak een adviesafspraak, zodat we samen kunnen kijken wat haalbaar is met jouw haar, qua structuur en kleur. Dit soort kleuren verdienen extra aandacht bij de thuis verzorging. Helaas zijn de directe kleuren, zoals de Funny Colors ook genoemd worden, kleuren die sneller vervagen.

Meer info?

Neem contact met ons op